ZAKELIJK

START JE EIGEN BRAZILIAN SOCCER SCHOOLS FRANCHISE!

Denk je erover na om een ​​eigen bedrijf te beginnen maar ben je bang voor alle risico's die het met zich mee brengt? Het franchisen van je eigen SOCATOTS en/of Brazilian Soccer Schools locatie zou dan de perfecte oplossing zijn. Ook is het prima te combineren met een vaste baan of andere activiteiten.

Want denk er maar eens over na. Je hebt geen duur winkelpand nodig om te huren of te kopen. Je hebt geen fulltime personeel wat je moet managen en bekostigen. Geen voorraad die per seizoen ingekocht wordt en snel weer verkocht moet worden en er kan ook niets bederven. Naast je initïele investering zijn er nagenoeg geen financiële risico's of enorme maandelijke kosten waar je mee te maken hebt. Met de juiste aanpak is het franchisen van je eigen locatie zeer rendabel.

Ons franchise-systeem biedt een kant-en-klaar bedrijfsconcept. De website en ons CRM systeem, alle lessen uitgewerkt, al het trainingsmateriaal, etc. Wij leveren het allemaal aan en je krijgt alle benodigde training van ons. Doordat je het gebruiksrecht en de bekende merknaam koopt kan je profiteren van onze knowhow en ervaring. We zijn niet voor niets al 20 jaar wereldwijd marktleider in ons specialisme. Het is al jarenlang een meer dan bewezen concept. Als franchisenemer wordt je onderdeel van een grotere organisatie en profiteer je van alle voordelen hiervan.
SOCATOTS en Brazilian Soccer Schools zijn twee programma's die jij zou kunnen runnen als onze franchisenemer. SOCATOTS is al mogelijk voor kinderen vanaf 6 maanden t/m 5 jaar en kan je zien als het voorprogramma op Brazilian Soccer Schools. Dit is voor kinderen van 5 jaar tot wel 14 jaar of ouder. Met deze twee concepten heb je een mooie doorgroeipotentie voor de levensduur van jouw klanten. Mits je natuurlijk kwaliteit blijft leveren en goed bent voor de leden.

Football Coaching Academy

E-mail: info@fcacademy.nl
Telefoonnummer: +31631008967